Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Over ons

Vandeputte Medical is een medische groothandel, gespecialiseerd in spoedeisende hulp. Al bijna 40 jaar doen we dit met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers.

Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO, ambulance hulpverlening, medische praktijken of overheden, van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel, tot de volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance. Vandeputte Medical heeft voor al deze segmenten een passende oplossing.

Om de hulpverlener de zorgen volledig uit handen te nemen, bieden wij een aantal diensten aan die voorzien in onderhoud, reparatie en keuringen.
We hebben een eigen logistiek team die zorg draagt voor het aanvullen/wisselen van verbandtrommels en voorraden bij ambulance en medische diensten.
Daarnaast hebben we een technische dienst met eigen werkplaats in huis. Onze monteurs zijn gecertificeerd om onderhoud en keuringen van diverse merken uit te voeren. Van reanimatie poppen en AED’s tot de reparatie van medische apparatuur op locatie bij de klant.


Onze Missie

Het werk van hulpverleners maximaal ondersteunen door ervoor te zorgen dat de beste medische middelen en diensten, daar waar nodig, altijd beschikbaar zijn.


Onze Visie

Wij willen een bijdrage leveren aan de veiligheid en gezondheid van de Belgische bevolking. Enerzijds door het aanbieden en onderhouden van een uitgebalanceerd pakket van middelen en diensten en anderzijds door continu verbetering na te streven. Zo worden hulpverleners steeds beter in staat gesteld om adequaat te handelen bij incidenten.

OMHOOG