Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Expert in medisch materiaal

Voor iedere organisatie hebben wij een passende oplossing

  • Ziekenhuizen
  • EHBO
  • EMS
  • Diagnostiek

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen zijn een van onze belangrijkste doelgroepen...  Wij bieden onder andere beademingszorg aan ernstig zieke patiënten en ontzorgen de mensen die voor hen zorgen.

Bekijk ons assortiment 

EHBO

Waar kunnen we je mee helpen? Vandeputte Medical heeft een lange geschiedenis op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Je kunt bij Vandeputte Medical terecht voor al je verbandtrommels, AED's, evacuatieproducten en hulpmiddelen. Met onze verbandtrommellijn Revolution bieden wij je bijvoorbeeld een unieke en kostenbesparende oplossing aan, direct gericht op jouw specifieke bedrijfsrisico’s!

Bekijk ons assortiment 

EMS

Wanneer iedere seconde telt... Voor medewerkers in de spoedeisende hulpverlening is het belangrijk om snel en adequaat te kunnen handelen bij calamiteiten. Werken met de juiste producten is hierbij van levensbelang. Of het nu om ambulancehulpverleners gaat of om medewerkers van brandweer, politie en justitie (penitentiair), bij Vandeputte Medical hebben wij de juiste producten en kennis in huis om je te helpen. Onze slogan "Supporting Lifesavers" is dan ook niet voor niets gekozen.

Bekijk ons assortiment 

Diagnostiek

Ook voor medische praktijken... Huisartsen, bedrijfsartsen en specialisten ouderengeneeskunde vertrouwen op onze producten zoals stethoscopen, weegschalen, bloeddrukmeters en behandeltafels. We bieden een uitgebreid aanbod van diagnostische en screeningsapparatuur, zoals visustesters, audiometers en spirometers.

Bekijk ons assortiment 

Merken

Maak kennis met onze fabrikanten

Vandeputte Medical werkt al jaren samen met een groot aantal bekende fabrikanten.

OMHOOG