Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Opleidingen

Vandeputte Medical heeft een breed aanbod aan opleidingen, trainingen, workshops en symposia. Wij vinden het belangrijk dat we kennis en ervaring delen, zeker als het gaat om mensenlevens.

Wij helpen u met het kennisniveau van de bedrijfshulpverleners in uw organisatie, maar ook trainers kunnen bij ons terecht om hun trainingskills te versterken. Daarnaast organiseren we trainingen op maat van uw organisatie. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze opleidingen


Webinars
Symposia
BHV Cursussen

 

Opleidingen op maat

  • Reanimatie met AED - 2 uur
  • Demonstratie AED toestel - 1 uur
  • Basis algemene wondzorg - 1 uur
  • Levensreddende handelingen (benadering van de gewonde, werking van de hulpdiensten, reanimatie + AED, stabiele zijligging, technieken bij verstikking) - 3 uur

Wat onze klanten van de opleidingen vinden

Ik loop al ruim 35 jaar mee in de EHBO en was zelf betrokken als docent kader opleidingen van het Oranje Kruis. Ik heb dus vergelijk. De her en bijscholingen bij het CBI zijn professioneel en onder goede begeleiding. Een plaats waar training en een veilige leeromgeving samenkomen. Een aanrader voor elke kaderinstructeur.

Instructeur

Professionele bijscholing met iedere keer weer een interessante verdieping. Naast de training is ook de administratieve afwikkeling perfect.

Instructeur

De bijscholing voor instructeur in de Rayons van CBI vdPutte zijn zeer zinvol. Ik kom er graag, mede ook door de prettige sfeer. Ik steek er altijd weer iets van op. Ga voor al door met deze opzet.

Instructeur

OMHOOG