Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Mobiliteit en zelfredzaamheid

Een perfecte combinatie van infuuspaal en loophulp, de Mobilyzer vergroot de zelfredzaamheid en ondersteunt de patiënt tijdens het staan en lopen, waardoor de patiënt sneller revalideert.


Mobilyzer Premium

Ontdek de Mobilyzer Premium. Deze is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een reguliere patiënt.

De Mobilyzer Premium biedt dan ook een betrouwbaar alternatief voor de traditionele, vaak tegen een voordeligere investering. Net als zijn voorganger, de Mobilyzer Excellent, vergroot de Mobilyzer Premium de zelfredzaamheid van de patiënten door ondersteuning te bieden bij staan en lopen. Dit zorgt voor een versneld revalidatieproces.

Met de unieke ontwerpen kan de Mobilyzer Premium dienen als een infuuspaal of loophulp, waarbij diverse accessoires kunnen worden bevestigd die aan de behoeften van de patiënten voldoen. Het unieke frame en de voet met 5 wielen zorgen voor maximale stabiliteit, waardoor patiënten moeiteloos liftovergangen en andere hindernissen kunnen betreden.

Het eenvoudig in hoogte verstelbare stuur zorgt ervoor dat de Mobilyzer ook geschikt is voor patiënten van alle leeftijden, inclusief kinderen, terwijl het loopcomfort en de veiligheid altijd worden gegarandeerd. Ontdek zelf de Mobilyzer voor uw patiënten.

 

Unieke eigenschappen

Mogelijkheid diverse accessoires bevestigen

Voorzien van vijf wielen: oneffenheden invloer- of liftovergang zijn veilig te passeren.

Verstelbaar stuur

Belasting van het stuur: 50 kg

 

 

Mobilyzer Excellent

Ontdek de Mobilyzer Excellent, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een revaliderende patiënt.

De Mobilyzer verbetert de zelfredzaamheid van patiënten door hen te helpen bij staan en lopen, wat resulteert in een versneld revalidatieproces. Dankzij het ontwerp van de Mobilyzer kan het product dienen als een infuuspaal en loopondersteuning, waarbij verschillende apparaten eenvoudig kunnen worden bevestigd om te voldoen aan de behoeften van diverse patiënten.

Wat de Mobilyzer uniek maakt, zijn kenmerkende frames en een voet. Met een voet voorzien van 5 wielen biedt de Mobilyzer maximale stabiliteit. Patiënten kunnen hierdoor moeiteloos obstakels zoals lift- en vloerovergangen passeren. Het stuur is verstelbaar, wat het ook mogelijk maakt voor kinderen om de Mobilyzer te gebruiken. Ondertussen zullen het loopcomfort en de veiligheid altijd gewaarborgd zijn.

 

 

 

  Unieke eigenschappen

 Ultieme stabiliteit (grote voetsteunen)

Bevordert zelfredzaamheid

 Mogelijkheid om alle accessoires op te bevestigen

 Voorzien van vijf wielen: oneffenheden in vloer- of liftovergang zijn veilig te passeren

Groot verstelbaar stuur met eenvoudig
klikpansysteem 

Belasting van het stuur: 120 kg

 

 

Interesse?

Neem contact met ons op en we nemen graag de mogelijkheden met je door!

030 600 5050

info.nl@vdpmedical.com

 


Onze Mobilyzer's 

╾╾╾╾╾

OMHOOG