Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Weinmann

Apparaten voor spoedeisende hulpverlening

Weinmann Emergency ontwikkeld al meer dan 45 jaar levensreddende apparaten voor de spoedeisende hulpverlening. Veel van de medewerkers hebben zelf ervaring met de hulpverlening. Daardoor hebben zij een goed inzicht in de behoeften van gebruikers en patiënten. Ook is er veel contact met professionals uit de spoedeisende hulpverlening, ziekenhuizen en het medische militaire korps.

De speciale eisen op het gebied van non-hospital en in-hospital spoedeisende hulp zijn zeer belangrijk bij het ontwikkelen van de apparaten. Dit betekend dat Weinmann apparaten snel, makkelijk en intuïtief te gebruiken zijn. Het is vanzelfsprekend dat de apparaten ook geschikt zijn voor het gebruik in de buitenlucht.

Weinmann biedt een volledig assortiment van technologieen voor de spoedeisende hulpverlenging en is geschikt voor voertuigen als ambulances, helikopters en vliegtuigen voor patiententransport. De functionaliteiten van de apparaten zijn compatibel met elkaar en kunnen gebruikt worden met draagbare systemen in bijna elke combinatie. Dit maakt het mogelijk om een draagbare unit te hebben die aangepast kan worden aan elke situatie.

Weinmann product focus

Weinmann portfolio

OMHOOG