Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Intersurgical

Intersurgical is Europa's toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier van een breed assortiment medische hulpmiddelen voor respiratoire ondersteuning. Het bedrijf biedt flexibele patiëntoplossingen voor luchtwegmanagement, anesthesie, intensive care en zuurstof- & verneveltherapie, voornamelijk bedoeld voor gebruik binnen het ziekenhuis, maar ook thuis!1982

Verenigd Koninkrijk

www.intersurgical.com

Met meer dan 35 jaar ervaring op dit gebied, begrijpt Intersurgical de wisselende en uitdagende klinische omgevingen en behoeften van zijn klanten en hun patiënten. Intersurgical is synoniem aan het hoogste niveau in ontwerp, fabricage en kwaliteit van haar producten én in customer care. Door deze filosofie zijn zij in staat om snel en effectief te reageren op de wensen van klanten en om voortdurend aan hun behoeften te kunnen voldoen.

Innovatie is een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. De ontwikkeling en levering van kwalitatief hoogwaardige producten en services worden hierbij gecombineerd met economische taylor-made oplossingen die voldoen aan de hedendaagse behoeften van de markt. Deze lijn wordt doorgevoerd in alles wat het bedrijf doen; zowel intern als extern( artsen, verpleging, patiënten). Gedreven door deze fundamentele beginselen en het streven naar de beste opties in de zorg, is Intersurgical een bedrijf waar je op kunt bouwen.

Met 5 productie locaties in het Verenigd Koninkrijk, Litouwen, Guernsey, Italie en China en een productie van wekelijks meer dan 2 miljoen vervaardigde producten, garandeert Intersurgical de kwaliteit van de producten vanaf het concept tot en met de productie door middel van uitgebreide en geautomatiseerde (tussentijdse) evaluaties en eindcontroles.

Alle producten voldoen aan de vereisten van de BS-, ISO- en CEN-normen. Het ISO 14001 Milieu Management Systeem garandeert dat de milieu-effecten van de producten en diensten op het milieu minimaal zullen zijn.

Intersurgical’s doel is om 'best practice' respiratoire producten en oplossingen te bieden voor patiënten en clinici, waarbij kwaliteit, innovatie en keuze steeds de drijfveren zullen zijn.

Vandeputte Medical levert Intersurgical producten voor zuurstof-vernevel pakketten, I-gel intubatie en eendelige guedels.

OMHOOG