Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Ambu

Wanneer je op zoek bent naar innovatieve producten op het gebied van beademing en ventilatie, kom je al snel uit bij Ambu. Ambu onderscheidt zich van de concurrentie met kwaliteitsproducten voor de professionele gezondheidszorg. Denk hierbij aan beademingsballonnen en ECG electroden, maar de Ambu reanimatiepoppen zijn ook een begrip in de markt en perfect om te gebruiken bij reanimatietrainingen.


1937

Denemarken

www.ambu.com

www.ambu-man.nl

 

Ambu is een Deens bedrijf uit Kopenhagen en heeft 2300 mensen in dienst, waarvan de meerderheid werkzaam is in het buitenland. Ambu is in 1937 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een speler met een wereldwijd dekkend netwerk. Met name in de ziekenhuizen is Ambu niet meer weg te denken als het gaat om ventilatie en reanimatie.

Miljoenen patiënten en professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld zijn afhankelijk van de werking en prestaties van Ambu producten. Ambu is toegewijd aan het verbeteren van de patiëntveiligheid en het aanbieden van apparaten voor eenmalig gebruik.
De manifestatie van de inspanningen wordt weerspiegeld in de eerste uitvindingen zoals de Ambu-ballon en de beroemde Blue Sensor-elektroden voor de nieuwste oplossingen zoals de aScope ™ – ’s werelds eerste wegwerpbare videoscoop. De toewijding om nieuwe ideeën en superieure service aan klanten te bieden, heeft Ambu tot een van de meest erkende medische bedrijven ter wereld gemaakt.

Ambu ontworp in 1957 de eerste oefenpop. Deze oefenpop werd gemaakt om de oorspronkelijke “Ambu zak” beademingballon te tonen. Vanaf dat moment zag Ambu dat er behoefte was naar de ontwikkeling van leidinggevende materialen voor EHBO/BHV trainingen. De Ambu oefenpoppen worden nu gebruikt door alle eerstehulpverleners zoals brandweer, Rode Kruis, civiele bescherming, maar ook door het grote publiek via nationaal onderwijs, bedrijven en verschillende associaties van eerste hulp.
De AmbuMan EHBO oefenpop is een volwassen cardio-longreanimatie (CPR) oefenpop met een realistische replica van de menselijke anatomie.

De reeks Ambu oefenpoppen worden voortdurend geoptimaliseerd aan de nieuwste eisen en de moderne technologieën om de best mogelijke oefenpop aan te bieden. Bovendien worden de oefenpoppen regelmatig bijgewerkt volgens de huidige aanbevelingen van de ERC (European Resuscitation Council). De laatste update was in 2015.

OMHOOG