Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Reanimatiepoppen

Uw oefenpop maakt het verschil!

Een reanimatiepop is van groot belang bij reanimatietrainingen. Heeft de deelnemer de juiste compressiediepte en snelheid en welke beademingstechniek werkt het beste? Een oefenpop is de basis van elke training en vormt een belangrijke sleutel tot het succesvol opleiden van hulpverleners en uiteindelijk bij het redden van levens.

Vandeputte Medical levert oefen- en reanimatiepoppen, maar verzorgt ook onderhoud en reparatie van de poppen.

Vandeputte Medical werkt met de reanimatie poppen van Ambu en Laerdal. Beide leveranciers leveren een groot aanbod aan oefenpoppen, waaronder reanimatiepoppen.

Naast uw eigen bijdrage aan het onderhoud van de pop, adviseren wij om de reanimatiepop 1 keer per jaar door onze technieker te laten keuren en onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt inspecteert de technieker de algemene staat en veiligheid van de pop, wordt zowel de binnen- als buitenkant grondig gereinigd, worden slijtage gevoelige onderdelen vervangen volgens het onderhoudsschema en voeren we een functionele test volgens de specificaties van de fabrikant uit.

Liever geen zorgen meer maken? Sluit dan een onderhoudscontract af. Wij nemen uw oefenpop op in ons onderhoudssysteem en nemen contact met u op als de pop aan onderhoud toe is.

Gecertificeerd partner van:     

OMHOOG