Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Nasale High-Flow

Sinds 2023 biedt Vandeputte Medical u de nasale High-Flow toestellen aan.
Nasale High-Flow is een vast onderdeel geworden van elk respiratoir protocol. In COVID perioden is dit zelfs een aanbevolen stap.

Wij adviseren u de LM-Flow van onze partner Lowenstein Medical.

Dit apparaat biedt u:

  • Iedere ventilator heeft sinds kort een nasale High-Flow functie. Echter zien we daar hogere Flow ranges dan bij de eerste generatie stand-alone High-Flow apparaten.
  • De LM Flow van Lowenstein is een toestel van de nieuwste generatie, inclusief flows tot 80L en aangepaste disposables. Onze onderhoud en service voorzieningen zijn hieraan aangepast. Het toestel wordt niet afgeschreven bij een klein defect.
  • U bent niet gebonden aan een maximale flows van 60L. U kan de flows die u met de ventilator gaf, verder zetten met dit stand-alone toestel.
  • Escalatie van het stand-alone toestel naar een ventilator met High-Flow toepassing? U kan de disposable behouden, want de nasale interfase kan wé meer dan 60L toedienen.
  • FiO2 sturing op het apparaat zorgt voor een snelle, correcte en erg precieze therapie, zonder invloed van een extern in te stellen manometer. Zelfs bij neonatale en pediatrie toepassingen, waar de flow erg laag is, is een externe manometer niet van toepassing. U stelt als arts het precieze FiO2 percentage in. Het toestel doet de rest.

Vandeputte Medical biedt u een totaalbegeleiding aan van opleidingen, technische support en service. Onze Product Specialisten zijn ervaren in nasale High-Flow toepassingen. Contacteer onze Product Specialisten met uw vragen over de nieuwste generatie High-Flow toepassingen voor neonatologie, pediatrie, spoed, ICU, post OK, pneumologie tot thuiszorgtoepassingen, waar Lowenstein met LM Flow een apart toestel voorziet.
OMHOOG