Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Defibtech Lifeline semi-automaat NL

Artikelnr: 03-DCF-E110 Merk: Defibtech Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
03-DCF-E110
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand?
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Defibtech Lifeline halfautomaat
De Defibtech Lifeline AED kan bij een hartstilstand door middel van een stroomstoot het hartritme weer op gang brengen. De halfautomatische Defibtech Lifeline AED is heel gebruiksvriendelijk. Het ergonomische ontwerp, de Nederlandstalige instructies en de eenvoudige bediening maken dat je in een noodgeval snel kunt handelen. De AED is licht van gewicht en spatwaterdicht. De defibrillatie elektroden zijn geschikt voor eenmalig gebruik voor volwassenen. Kinderelektroden zijn apart bij te bestellen. Het energie niveau blijft constant. Voor kinderen is dit 50J , voor volwassenen is dit 150J. De lithium batterij levert 300 schokken en heeft een oplaadtijd van 6 seconden.

Batterij
De AED wordt geleverd met een batterij die ongeveer 7 jaar mee gaat. Hierdoor heeft deze defibrillator een lange standby levensduur. De hoofdbatterij wordt opgeladen met een 9 volt batterij. Deze moet jaarlijks worden gewisseld. De elektroden hebben een houdbaarheid van zo'n twee jaar en moeten altijd tijdig worden vervangen.

Advies
Al onze producten worden geleverd met duidelijke instructies. Heb je toch nog vragen of wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar je AED? Neem gerust contact met ons op.

Gegevens

Art.nr. 03-DCF-E110
Gewicht (kg) 3.00
Kies je verpakking STUKS
Lengte 30 cm
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Kleur geel
Half- of volautomaat Halfautomaat
IP waarde IP 54
Houdbaarheid Electroden 24 maanden
Levensduur Batterij 7 jaar
Merk Defibtech
OMHOOG