Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

AED Trainer Defibtech Lifeline

Artikelnr: 03-DCF-350T Merk: Defibtech Kies je verpakking: STUKS Bekijk alle specificaties 
Op voorraad
SKU
03-DCF-350T
Login om prijzen te zien

Toevoegen aan bestellijst
Een hartstilstand is verschrikkelijk en komt altijd onverwacht. Met een AED kun je iemand met een hartstilstand defibrilleren. Met een AED (Geautomatiseerde Externe Defibrillator) in je EHBO-set en de juiste kennis van BHV en EHBO kun je een leven redden.

Een AED trainer is als het ware een oefen-AED. Het perfect hulpmiddel om goed te reanimeren onder de knie te krijgen. Een trainer geeft een realistische indruk van een AED zonder dat een echte schok toegediend wordt. Wij adviseren je om hetzelfde merk trainer aan te schaffen als de echte AED. Op die manier train je het meest efficiënt en handel je in een echte situatie het best.

Met de Defibtech Lifeline Trainer AED kun je het gebruik van de echte Defibtech Lifeline AED oefenen. Met speciale software is deze Trainer AED voorgeprogrammeerd en heeft 6 verschillende trainingsscenario's. Hij werkt met of zonder afstandsbediening, er zitten zowel trainingselektroden bij voor volwassen als voor kinderen. De trainingsbatterij kan tot 200 keer opladen voor een schok. Er zit een afstandsbediening bij die tot 4 AED trainers kan bedienen.

Advies en training
Al onze producten worden geleverd met duidelijke instructies. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Gegevens

Art.nr. 03-DCF-350T
Gewicht (kg) 3.00
Kies je verpakking STUKS
Merk Defibtech
OMHOOG