Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Becton Dickinson

Becton Dickinson (BD) is in 1897 opgericht door Maxwell Becton en Fairleigh Dickinson.1897

Verenigde Staten

www.bd.com

 

BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de ‘wereld van de gezondheidszorg’, door het bevorderen van medische ontdekkingen, diagnostiek en het leveren van zorg. BD is leider op het gebied van veiligheid voor zowel patiënten als zorgmedewerkers, en in technologieën die medisch onderzoek en klinische laboratoria mogelijk maken. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen die medisch onderzoek en genomica bevorderen en de diagnostiek van infectieziekten en kanker verbeteren.

BD verbetert medicatie management, stimuleert infectiepreventie, voert chirurgische en interventionele procedures uit en ondersteunt diabetes management. Het bedrijf werkt samen met organisaties overal ter wereld om zich te richten op de grootste wereldwijde uitdagingen in de gezondheidszorg.

BD heeft meer dan 65.000 partners in 50 landen die nauw samenwerken met klanten en partners om de zorguitkomst te verbeteren, te zorgen voor lagere kosten, voor verhoogde efficiëntie, het verbeteren van de veiligheid en het uitbreiden van de toegang tot zorg.
BD richt zich wereldwijd op een aantal segmenten; medisch, interventie en levenswetenschappen. De samenwerking tussen BD en Vandeputte Medical richt zich voornamelijk op injectiesystemen (spuiten en naalden), het veilig verwijderen van gebruikt materiaal en de materialen nodig bij de verzameling van bloed en urine.

TOP