Het lijkt erop dat je vanuit België komt. Wil je een bestelling plaatsen, klik dan door naar onze Belgische webshop.

Omdoos actie

Wij helpen hulpverleners

De 'R' zit weer in de maand, de dagen worden korter, het weer wordt kouder en natter en met dit alles gaat de weerstand van iedereen omlaag. Naast de jaarlijkse griepgolf, hebben we ook dit jaar nog te maken met Corona en zien we het aantal besmettingen nog steeds toenemen. Gelukkig zijn we nu goed geïnformeerd en kunnen we ons beter voorbereiden op wat er deze winter gaat komen. Wat is er nodig om medewerkers te beschermen, zodat zij hulp kunnen blijven verlenen? Dit zijn onder meer medische mondkapjes, FFP2 maskers, desinfectiemiddelen en nitril handschoenen.

Is jouw voorraad PBM's compleet & aangevuld?

Met onze najaarsactie, kun je je voorraad aanvullen tegen een aantrekkelijke prijs. Koop je een omdoos van één van onderstaande artikelen, dan krijg je van ons korting!
De korting verschilt per artikel; koop je bijvoorbeeld een omdoos van 50 FFP2 verpakkingen, dan betaal je er maar 45. En koop je een omdoos van 10 verpakkingen handschoenen, dan betaal je er maar 9.

Het aantal verpakkingen per omdoos staat vermeld op de artikelpagina. Pas de aantallen in het winkelwagentje aan en je krijgt daar direct de korting te zien.

Actievoorwaarden

  • Actie geldig t/m 31 december 2022.
  • Actie alleen geldig bij aanschaf van een omdoos van het genoemde artikel. Aantallen per omdoos staan op de artikel pagina’s vermeld.
  • Actie niet geldig in combinatie met andere acties of promoties.
  • Alleen geldig voor definitieve bestellingen geplaatst in de actie periode.
  • Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.
TOP